RopaTeam Langedijk op naar haar 9de Roparun.

Ieder teamlid heeft een belangrijke en onmisbare rol binnen ons Team.
We gaan van start met 8 lopers, 6 fietsers, 4 chauffeurs, 2 masseurs, 2 verzorgers en 1 Teamcaptain. 

Team Captain

wouter-van-assendelft

Wouter

Team Captain

Af en toe doe ik mee aan een hardloopwedstrijd, maar dan is 10 km eigenlijk wel het maximum. Vandaar dat ik diep respect heb voor de lopers van de Roparun die verdeeld over 8 lopers meer dan 500 km (!) moeten lopen. Het is een eer om tijdens deze loop als teamcaptain te mogen optreden en deel uit te maken van een groep zeer gemotiveerde mensen die alles in het werk stellen om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

De Lopers

Team A

roparun_foto-frank

Frank

Loper

Ik ga voor de 5e keer Roparun lopen en kan niet wachten. Het team waarmee we ons inzetten voor dit doel is zo inspirerend. Allemaal enthousiaste mensen die zich inzetten voor de maatschappij, daar voel ik me thuis. Maar vooral heb ik veel respect voor de organisatie van de Roparun en waar hun voor staan, dit motiveert mij enorm. Dit jaar hebben we veel nieuwe leden aan ons team en borgen we veel mooie activiteiten. Het beloofd een mooie toekomst voor Team Langedijk!

foto

Cindy

Loper / fietser

Ik ben Cindy Henneman uit Heemskerk. Zoals je ziet kan ik langzaam fietsen 😊en zal daarom als fietser mee gaan! Lekker actief bezig zijn voor een goed doel! 👍

Maaike Koerhuis - Roparun

Maaike

Loper
Geïnspireerd door de inzet en het enthousiasme van de leden van Team Langedijk, doe ik dit jaar voor de eerste keer mee. Ik zet me graag in, want het goede doel waar we voor gaan, ken ik van dichtbij. Ik voel me vereerd een steentje bij te dragen en onderdeel uit te maken van dit team. 
 
Onze lieve Maaike kan door privé omstandigheden niet met ons meelopen. Maar wij zullen haar allemaal in gedachten in onze harten meenemen. X
edward-oerift

Edward

Loper

Op het laatste moment heb ik de kans gekregen om aan dit unieke evenement te kunnen deelnemen. Die kans pak ik graag met beide handen aan. Het wordt voor mij de eerste deelname en dus een geheel nieuwe ervaring. Ik ben gek op hardlopen. Een marathon en meerdere halven op mijn palmares. Tegenwoordig loop ik graag trail runs. Dus mijn hobby koppelen aan een goed doel, lijkt mij een perfecte besteding van mijn pinksterweekend. Ik heb er zin in!

De Fietsers

Team A

bart

Bart

Fietser

Bij deze wil ik mij in het kort voorstellen. Ik ben Bart van der Laan 36 jaar en woon in Kolhorn.
Ik doe al jaren aan hardlopen en heb al aardig wat loopjes op me naam staan. Marathon Amsterdam, groet uit Schoorl 30 km, halve van Egmond. Sinds 2 jaar heb ik de trail run ontdekt en is de langste loop 38 km.
Lijkt me een leuke uitdaging om samen met jullie roparun te mogen mee maken.logo

Frank Visser

fietser

Volgt

De Lopers

Team B

team-marco-bakker

Marco

Loper

Ik ga voor de 8e keer mee en weer als loper.
De Uitdaging en het prachtige doel zijn mijn drijfveer

team-sandra-spierdijk

Sandra

Loper

Voor het vierde jaar ga ik mee met dit prachtige team. Het eerste jaar als basiskamper en loper en daarna als loper. We hebben samen al veel activiteiten georganiseerd en geld opgehaald. Ons lokale doel de Kinderkanjer ketting heeft mijn speciale aandacht; kinderen en kanker is een onverteerbare combinatie. Onze goede doelen in combinatie met onze sportieve uitdaging maakt het plaatje voor mij compleet.

René Valk - Roparun

René

Loper

Een prachtig evenement met een mooi doel waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen. Ik zeg adem in, leef je uit!

nicole-pauw

Nicole

Loper

Als je hart uitgaat naar het goede doel en je jezelf verliest in de prachtige verhalen van de RoPaRun, is het niet meer dan logisch dat je mee wilt doen.
Het team, het doel, ik ben super trots op het feit dat ik ben gevraagd.
Dit is mijn eerste keer van nog hopelijk vele jaren Roparunnen

De Fietsers

Team B

roparun

Ricardo

Fietser

Echt een fietser ben ik niet, meer een loper. Maar 500 km lopen verdeeld over 8 lopers, nou dat gaat me iets te ver! Maar meedoen… JA, dat wil ik zeker en dit jaar voor het eerst als fietser. Wat ben ik trots om onderdeel te mogen zijn van zo’n gedreven en gemotiveerd team.
Team Langedijk - Hamburg naar Rotterdam, samen tegen Kanker!

saskia balder

Saskia

Fietser

Ik ben Saskia Balder 43 jaar uit Oudkarspel. Ik doe voor de 1e keer mee als fietser, toen ik gevraagd werd hoefde ik niet lang na te denken, Ten eerste natuurlijk voor het goede doel en ten tweede dat ik deel uit maken van dit fantastische team met allemaal 1 doel voor ogen en dat is geeft een heel speciaal gevoel. We gaan het meemaken!

Jochem-nijssen

Jochem

Fietser

Ik ben er enorm trots op dat ik gevraagd ben om mee te gaan als fietser! Voor mij is het een uitdaging om samen met het Ropateam Langedijk , vanuit Hamburg naar Rotterdam te fietsen. Samen staan wij Sterk tegen Kanker!

De Chauffeurs

paul bijvoet

Paul

Chauffeur - Team A

Ik ben Paul Bijvoet, 37 jaar en woon in Heerhugowaard. Ik doe voor de eerste keer mee met de Roparun, als chauffeur. Hardlopen is een heerlijke hobby van mij, maar ik ben nog niet klaar voor een volledige Roparun, als hardloper! Toch ga ik de uitdaging aan om zowel mee te gaan als chauffeur én als loper!

Mijn broer Frank Bijvoet heeft mij warm gemaakt voor deze prachtige run, en ik ben zeer benieuwd naar de ervaring van deelname.

20160922_102236

Dick

Chauffeur / Team B

Ik heet Dick de Boer, 64 jaar, ben gehuwd met Marian en we hebben 3 zoons en evenzovele schoondochters. Verder 3 mooie kleinkinderen. Woon in Obdam, gepensioneerd, ben behoorlijk sportief en verricht hier en daar wat vrijwilligerswerk.

De Masseurs & Verzorgers

foto social

Thijs

Masseur

Als fysiotherapeut zie ik er altijd een uitdaging in om mensen beter te maken in wat ze doen. Met dit goede doel en deze groep enthousiaste mensen ga ik die uitdaging graag aan.

20150729_105505

Ronald

Masseur

Voor dit goede doel ben ik jaren geleden al eens als fysiotherapeut meegegaan met de Roparun. Destijds nog startend in Rotterdam met de finish in Parijs. Ik vond het een prachtige ervaring hoe we als team sterker werden. Dit jaar zou ik met het Ropateam Langedijk mee als fietser, maar door omstandigheden ga ik Thijs meehelpen met masseren 😉

WhatsApp Image 2018-02-06 at 13.28.45

Janneke

Verzorger - Basiskamp

Hoi ik ben Janneke. 52.
Al sinds de jaren 90 ben ik bekend met de roparun. Het ziekenhuis waar ik in Rotterdam werkte deed al vanaf begin mee. De start was op de Coolsingel.
Zelf heb ik al op jonge leeftijd verlies meegemaakt van mijn moeder...ik was 11...was er toen maar een Praethuys of Kanjerketting geweest. Ook voor mijn moeder zelf ...of mijn vader .of mijn broers en zus
Hardlopen zit er voor mij niet in, maar zorgen kan ik wel. Dus ga ik er voor zorgen dat iedereen goed verzorgd wordt.

carmen

Carmen

Verzorger - Basiskamp

Ik ben Carmen Asensio, 46 jaar en woon, samen met Wouter en mijn 2 kinderen in Zuid-Scharwoude.
Dit jaar ga ik voor het eerst mee, als basiskamper. Ondanks dat ik het best spannend vind kijk ik er erg naar uit om mijn steentje te mogen bijdrage aan dit geweldige goede doel en dit avontuur mee te maken.
Op sportief gebied ben ik niet geschikt maar mensen in de watten leggen daar ben ik wel goed in. En dat is precies wat ik ga doen, zorgen dat het niemand uit ons team aan iets ontbreekt.