Team Langedijk organiseert: de 24-uur van Langedijk!

24 uurs

Op 6 en 7 september a.s. vindt op De Broekerwerf een uniek evenement plaats,
georganiseerd door Stichting Team Langedijk in samenwerking met De Geus Sports & Events: de 24-uur van Langedijk.

We halen dit fameuze autorace evenement van Le Mans naar Broek op Langedijk en vervangen de snelle bolides door spinfietsen die een etmaal lang bemand worden.

Wat gaan we doen?

We fietsen 24 uur lang met twee gezamenlijke doelen: geld ophalen voor kanker gerelateerde stichtingen én geld ophalen voor diverse verenigingen en/of andere maatschappelijke organisaties.

Daarnaast is er voor verenigingen en stichtingen uitgebreid de mogelijkheid zich te profileren. Bedenk iets leuks, stel het voor en promoot jouw club. Werf op die manier vrijwilligers, nieuwe leden of zamel nog meer geld in voor de clubkas. Denk daarbij aan een workshop of clinic, verkoop van hapjes en drankjes, maken van muziek……etc. De locatie biedt veel mogelijkheden, er is voldoende ruimte en er is zelfs water dus (bijna) alles kan en mag ‘gek is niet gek genoeg’.

Financiële impuls voor jouw vereniging

Elke vereniging krijgt de kans om een of meerdere fietsen te bemannen voor sponsoring. Deze fiets moet elk uur gedurende 24 uur bemand zijn. Elke fietser laat zich sponsoren voor € 2,- per minuut door kennissen, vrienden, sponsoren of andere gegadigden.

De opbrengst van de sponsoring komt 50% ten goede aan de vereniging die het geld ophaalt, 50% van de opbrengsten is voor de organisatie van het evenement. Team Langedijk doneert dit bedrag aan kleinere en grotere kanker gerelateerde stichtingen (zoals de Kanjerketting, ’t Praethuys Stichting Matchis en Hospice Schagen en Alkmaar en de Roparun).

Dit betekent concreet minimaal € 1.440,- extra inkomsten voor de clubkas van de deelnemende verenigingen en een groot publiek om jouw vereniging in de kijker te zetten en nieuwe leden te werven.

Hoe je mee kunt doen?

Wij hopen dat wij je warm hebben gemaakt om met jouw club te gaan deelnemen. Om je verder te enthousiasmeren, te sparren over ideeën en kennis te maken met andere (deelnemende) verenigingen en stichtingen organiseren we nog één informatieavond.

  • Wanneer: deze vindt plaats op 28 augustus, om 20.00
  • Waar: Broekerwerf (daar waar mooie ideeën ontstaan), Dijk 10 te Broek op Langedijk.

Meld je aan, of claim direct je fietsen via:
info@teamlangedijk.nl voor vragen kun je contact opnemen met Frank Bijvoet 06 - 588 989 88