1 januari 2019 SPONSOR-duik Team Langedijk:

Doe ook mee!

12.00 uur De Buizerd, Noord-Scharwoude

Duik ook met ons het nieuwe jaar in en meld je aan voor de sponsorduik. Daarvoor hoef je niet helemaal naar Scheveningen, dat kan gewoon bij ons in Langedijk! Plaats van handeling is Hotel Restaurant De Buizerd in Noord-Scharwoude, aanvang is 12.00 uur.

 

Om je op een verantwoorde manier deel te laten nemen krijg je van ons eerst een training volgens de Wim Hof Methode waarin je leert hoe je het koude water het best kunt trotseren. Zo zal er onder andere aandacht worden besteed aan je ademhalingstechniek. Vervolgens ga je, onder deskundige begeleiding, te water om te laten zien wat voor bikkel je bent! Eenmaal terug op de kant krijg je een welverdiende kom warme soep en worst.

 

Let op: deelname is geheel kosteloos, maar niet vrijblijvend! Bij inschrijving rekenen we op je komst omdat we vrijwilligers en faciliteiten tijdig moeten afstemmen op het aantal deelnemers (vooralsnog gemaximeerd op 50). Bovendien willen we ook met deze activiteit sponsorgeld inzamelen voor onderstaande goede doelen. Daartoe ontvang je van ons alle benodigde informatie waarmee je zoveel mogelijk sponsoren aan je kunt binden met de Tikkie app. We maken het je makkelijk!

En voor de deelnemer met het hoogste sponsorbedrag ligt een fantastische prijs klaar!

 

Al enthousiast geworden? Meld je dan voor 24 december a.s. aan door een mailtje te sturen met je n.a.w. gegevens en geb. datum aan sponsorduik@teamlangedijk.nl Je ontvangt dan van ons een inschrijfbevestiging met nadere informatie over het precieze programma. We zien ernaar uit je op 1 januari a.s. te mogen begroeten!

2018-11-23_1657