Missie Team Langedijk

Lieve vrienden van Team Langedijk.

 

De stichting Team Langedijk is ooit begonnen als een groep enthousiaste Langedijkers die het plan oppakten mee te doen aan Roparun. Een estafetteloop van Parijs terug naar Rotterdam met als doel geld op te halen om , zoals het Roparun motto luidt “Leven toe te voegen aan dagen waar geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd” De doelgroep “mensen met kanker”.

 

Velen van u  hebben Team Langedijk daarin geholpen door ruimhartig  te sponsoren of actief mee te doen in de organisatie van evenementen.

 

Nu zijn we toe aan de volgende stap.  Roparun doen we nog steeds, en blijven we ook doen, maar ook is er nu de Langedijker Run en staan er tal van andere activiteiten en evenementen in de steigers.

 

De vraag die we ons nu stellen is:  moet stichting Team Langedijk zich beperken tot financieel ondersteunen van de stichting Roparun en uitsluitend kanker gerelateerd, of moeten we onze reikwijdte verbreden. Zouden we ook niet meer lokaal goede initiatieven kunnen ondersteunen.

 

Vandaar een enquête.

Wij vragen u : Neem 10 minuutjes de tijd om ons te laten weten wat uw visie is zodat we de visie van Team Langedijk daarop aan kunnen laten sluiten.

 

Alvast ontzettend bedacht voor uw hulp en steun.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers