RopaTeam Langedijk op naar haar 9de Roparun.

Ieder teamlid heeft een belangrijke en onmisbare rol binnen ons Team.
We gaan van start met 8 lopers, 6 fietsers, 4 chauffeurs, 2 masseurs,
2 verzorgers en 1 Teamcaptain. We zijn in opbouw en hopen binnenkort ons volledige team aan u voor te stellen.

Team Captain

wouter3

Wouter

Team Captain

Af en toe doe ik mee aan een hardloopwedstrijd, maar dan is 10 km eigenlijk wel het maximum. Vandaar dat ik diep respect heb voor de lopers van de Roparun die verdeeld over 8 lopers meer dan 500 km (!) moeten lopen. Het is een eer om tijdens deze loop als teamcaptain te mogen optreden en deel uit te maken van een groep zeer gemotiveerde mensen die alles in het werk stellen om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

De Lopers

team-sandra-spierdijk

Sandra

Loper

Voor het vierde jaar ga ik mee met dit prachtige team. Het eerste jaar als basiskamper en loper en daarna als loper. We hebben samen al veel activiteiten georganiseerd en geld opgehaald. Ons lokale doel de Kinderkanjer ketting heeft mijn speciale aandacht; kinderen en kanker is een onverteerbare combinatie. Onze goede doelen in combinatie met onze sportieve uitdaging maakt het plaatje voor mij compleet.

team-marco-bakker

Marco

Loper

Ik ga voor de 8e keer mee en weer als loper.
De Uitdaging en het prachtige doel zijn mijn drijfveer

geertdeboer_tl

Geert

Loper

Ik ben er twee jaar tussen uit geweest omdat ik een opleiding heb gevolgd, in 2017 deed ik weer mee als chauffeur/loper.
Nu wil ik graag mijn steentje weer bijdragen en wel als loper.

roparun_foto-frank

Frank

Loper

Ik ga voor de 5e keer Roparun lopen en kan niet wachten. Het team waarmee we ons inzetten voor dit doel is zo inspirerend. Allemaal enthousiaste mensen die zich inzetten voor de maatschappij, daar voel ik me thuis. Maar vooral heb ik veel respect voor de organisatie van de Roparun en waar hun voor staan, dit motiveert mij enorm. Dit jaar hebben we veel nieuwe leden aan ons team en borgen we veel mooie activiteiten. Het beloofd een mooie toekomst voor Team Langedijk!

wendyweel_tl

Wendy

Loper

Vorig jaar voor de eerste keer mee geweest als basiskamper, dit jaar ga ik mee als loper. 
Het is een fantastisch doel waar ik mijzelf graag voor inzet!

nicole-pauw

Nicole

Loper

Als je hart uitgaat naar het goede doel en je jezelf verliest in de prachtige verhalen van de RoPaRun, is het niet meer dan logisch dat je mee wilt doen.
Het team, het doel, ik ben super trots op het feit dat ik ben gevraagd.
Dit is mijn eerste keer van nog hopelijk vele jaren Roparunnen

René Valk - Roparun

René

Loper

Een prachtig evenement met een mooi doel waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen. Ik zeg adem in, leef je uit!

Maaike Koerhuis - Roparun

Maaike

Loper
Geïnspireerd door de inzet en het enthousiasme van de leden van Team Langedijk, doe ik dit jaar voor de eerste keer mee. Ik zet me graag in, want het goede doel waar we voor gaan, ken ik van dichtbij. Ik voel me vereerd een steentje bij te dragen en onderdeel uit te maken van dit team. 
 
 

De Fietsers

16359060_1257598770943727_798474721_n

Maikel

Fietser

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als chauffeur, dit jaar ga ik mee als fietser met het gezellige Team Langedijk en dit jaar al voor de 4e keer. Het geeft mij voldoening om op deze manier bij te dragen aan doelen die worden ondersteund door stichting Roparun

saskia balder

Saskia

Fietser

Ik ben Saskia Balder 43 jaar uit Oudkarspel. Ik doe voor de 1e keer mee als fietser, toen ik gevraagd werd hoefde ik niet lang na te denken, Ten eerste natuurlijk voor het goede doel en ten tweede dat ik deel uit maken van dit fantastische team met allemaal 1 doel voor ogen en dat is geeft een heel speciaal gevoel. We gaan het meemaken!

Jochem-nijssen

Jochem

Fietser

Ik ben er enorm trots op dat ik gevraagd ben om mee te gaan als fietser! Voor mij is het een uitdaging om samen met het Ropateam Langedijk , vanuit Hamburg naar Rotterdam te fietsen. Samen staan wij Sterk tegen Kanker!

logo

Ronald

Fietser

Volgt

logo

Ricardo

Fietser

Volgt....

logo

Cindy

Fietser

Volgt....

De Chauffeurs

paul bijvoet

Paul

Chauffeur / Loper

Ik ben Paul Bijvoet, 37 jaar en woon in Heerhugowaard. Ik doe voor de eerste keer mee met de Roparun, als chauffeur. Hardlopen is een heerlijke hobby van mij, maar ik ben nog niet klaar voor een volledige Roparun, als hardloper! Toch ga ik de uitdaging aan om zowel mee te gaan als chauffeur én als loper!

Mijn broer Frank Bijvoet heeft mij warm gemaakt voor deze prachtige run, en ik ben zeer benieuwd naar de ervaring van deelname.

logo

Theo

Chauffeur

Volgt....

logo

Dick

Chauffeur

Volgt....

De Masseurs & Verzorgers

logo

Thijs

Masseur

Volgt....

logo

Maarten

Masseur

Volgt....

WhatsApp Image 2018-02-06 at 13.28.45

Janneke

Verzorger - Basiskamp

Hoi ik ben Janneke. 52.
Al sinds de jaren 90 ben ik bekend met de roparun. Het ziekenhuis waar ik in Rotterdam werkte deed al vanaf begin mee. De start was op de Coolsingel.
Zelf heb ik al op jonge leeftijd verlies meegemaakt van mijn moeder...ik was 11...was er toen maar een Praethuys of Kanjerketting geweest. Ook voor mijn moeder zelf ...of mijn vader .of mijn broers en zus
Hardlopen zit er voor mij niet in, maar zorgen kan ik wel. Dus ga ik er voor zorgen dat iedereen goed verzorgd wordt.

logo

Sander

Verzorger - Basiskamp

Volgt....